Hesabım
    Christopher Nolan, Filmleriyle İlgili Şikayetlere Cevap Verdi

    Nolan, izleyicilerin 'diyalog' bağlamında neyi kast ettiğini anlamadığını söyledi.

    Christopher Nolan'ın yönetmeni olduğu Tenet hakkındaki tartışmalar her geçen gün artıyor. Daha doğrusu Nolan'ın kulağına gidiyor ve yönetmen o konu hakkında açıklama yapmak zorunda kalıyor. Bu kez de Nolan, izleyicilerin tüm filmlerdeki diyaloglarını beğenmemesi hakkında konuştu. Modern zamanların en iyi yönetmenlerinden biri olan Christopher Nolan'ın açıklamalarına bakılırsa bu konuda pek bir şey yapmaya niyeti yok gibi görünüyor.

    Nolan, filmlerindeki diyaloglara şikayet gelmesi hakkında şu sözleri sarf etti: "Birçok şikayet alıyoruz. Aslına bakılırsa 'Filmini şimdi izledim ve diyalogları duyulamaz durumdaydı.' diyen başka yönetmenlerden de telefonlar aldım. Bazı insanlar müziğin çok yüksek sesli olduğunu düşünebilir. Ama aslında gerçek şu ki bu karıştırmak istediğimiz bir yemekti. Çok radikal bir karışımdı. Dar görüşlü insanların bunu dile getirmesiyle şok geçirmiştim. Çünkü herhangi bir şeye benzeyen bir film yapabilirsiniz. iPhone'dan çekebilirsiniz, hiç kimse şikayet etmeyecektir. Ama eğer ki sesi belirli bir yolla mixlerseniz ya da belirgin bir frekans kullanırsanız insanlar konuşmaya başlar."

    Yönetmen son olarak Tenet filmini hayata geçirdi ve filmin yeterince açıklayıcı olmaması, yönetmenin eski numaralarının bolca kullanılması eleştiriler arasında yer almıştı. Filmin yıldızları arasında John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, Aaron-Taylor Johnson, Clemence Poesy ve Michael Caine yer alıyordu. Nolan'ın bu konuşmalarına bakıldığı zaman tarzının uzun bir süre daha değişmeyeceği görülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top