Hesabım
    Peter Stormare'dan "Constantine"in Devamı Hakkında Paylaşım!

    Devam filminde Keanu Reeves rol alacak mı?

    Francis Lawrence'ın 2005 yılında yönettiği çizgi roman uyarlaması Constantine, geniş bir hayran kitlesi edindi ve hayranlar yaklaşık 15 yıldır bir devam filmi için büyük bir istek duyuyor. Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeoufTilda Swinton ve Peter Stormare'in başrollerde yer aldığı yapım sonunda bir devam filmine kavuşacak gibi görünüyor.

    Doğaüstü olaylarda uzman olan ve aynı zamanda şeytan bilimi konusunda da bilgili olan özel dedektif John Constantine, kız kardeşi öldürülen bir iş arkadaşının isteğiyle davaya bakmaya başlar. Daha önce cehenneme gidip gelen Constantine, bu davada da doğaüstü olayların olduğundan şüphe etmemektedir. Gerilim, aksiyon ve fantastik manevralarla dolu film, bir cinayet davası üzerinden ilerlese de bambaşka bir hal alır ve heyecan dolu dakikalar izleyiciyle buluşur.

    Filmde, Lucifer rolünü başarıyla canlandıran Peter Stormare, yakın zamanda bir sosyal medya paylaşımında bulundu ve hayranlara müjdeyi verdi. Stormare, ikinci film için çalışmaların başladığını ve geliştirme aşamasında olduklarını ifade etti. Büyük ihtimalle bu müjdeyi vermesi, aktörün Lucifer olarak yeniden karşımıza çıkacağını düşündürdü. Keanu Reeves konusunda bir açıklama yapmayan Stormare, ilk filmden kendisinin olduğu bir sahnenin fotoğrafını paylaştı.

    Keanu Reeves'le geçtiğimiz yıl yapılan bir röportajda ve yönetmenle bu yıl içinde gerçekleştirilen bir sohbette Reeves'in projeye sıcak baktığı ve evreni sevdiği için devam filminde oynamak istediği açıklanmıştı. Parçaları birleştirdiğimizde biraz heyecanlanabiliriz ve Keanu Reeves'li bir devam filmi için ellerimizi ovuşturabiliriz. Reeves'i, ikonlaştığı filmler John WickMatrix ve Constantine'de peş peşe izlemek herkes için büyük bir keyif olacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top