Hesabım
    Judd Apatow, Netflix İçin Komedi Filmi Çekecek

    Judd Apatow, bir streaming platformu için ilk kez film çekecek.

    Başarılı yönetmen Judd Apatow, Universal ile yaptığı 15 yıllık işbirliğinin ardından Netflix'e geçiş yapıyor. Yönetmen, ilk kez bir streaming platformu için film çekecek. Netflix'ten bu konuda resmi açıklama paylaşıldı. Son olarak The King of Staten Island'ı hayata geçiren Apatow, Netflix için bir komedi filmi çekecek.

    Trainwreck, The 40 Year old Virgin, This Is 40 gibi yapımların başarılı yönetmen Judd Apatow, Netflix ile anlaşma imzaladı. Yönetmenin hayata geçireceği filmin adı henüz açıklanmadı. Ancak Netflix'ten şöyle bir açıklama geldi: "Judd Apatow'un yeni filmi Netflix'te olacak! Film aktörlerin ve aktrislerin film çekimleri için bir otele gelip salgın nedeniyle sıkışıp kalmasını anlatan bir komedi olacak. Apatow filmi yönetecek, yapımcısı olacak ve Pam Brady ile birlikte yazacak."

    Yeni komedi filminin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Dedikodulara göre Judd Apatow'un Universal yerine Netflix'i seçmesinin arkasında, streaming şirketinin prodüksiyonları çok hızlı ilerletmesinin bulunduğu söyleniyor. Film için ne zaman harekete geçileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top