Hesabım
    "Hakikat: Şeyh Bedrettin"den Fragman Paylaşıldı!

    Beklenen filmden bir fragman paylaşıldı.

    Hakan Alak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Hakikat: Şeyh Bedrettin"den resmi bir fragman paylaşıldı. İmece Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği film, hak ve adalet kavramlarıyle insanlığın yüzyıllardır değişmeyen kaderini konu ediniyor.

    Hakikat: Şeyh Bedrettin filmi, tam 600 yıl önce yaşayan düşünce insanı Şeyh Bedrettin'in hikayesini odağına alıyor. Biyografi türündeki film, Şeyh Bedrettin'in verdiği mücadeleyi beyaz perde üzerinden izleyicilere anlatacak. Hakikat: Şeyh Bedrettin, Anadolu topraklarında ilk kez eşitlikçi bir isyanı başlatan isim Şeyh Bedrettin'in idam edilme süreci de izleyici karşısına çıkmış olacak.

    Filmin yönetmen koltuğuna Ceset ve Hile Yolu filmleriyle tanınan Hakan Alak oturuyor. Senaryosunda ise Yarım, Papatya gibi yapımlarla bilinen Ali Şahin'in imzası bulunuyor. Hakikat: Şeyh Bedrettin'de başrolü Suavi üstleniyor. Börklüce Mustafa’yı Bülent Emrah Parlak canlandırırken Torlak Kemal olarak Saygın Soysal'ı izleyeceğiz. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Elif Nur Kerkük, Ali Barkın, Kerem Fırtına, Orhan Alkaya, Ezgi Esma Kürklü, Bülent Keser, Teoman Gelmez, Sinan Tuzcu, Sabriye Günüç, Serkan Genç, Rıza Akın, Rugeş Kırıcı gibi isimler yer alıyor.

    Hakikat: Şeyh Bedrettin'in vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top