Hesabım
    Lynne Ramsay, Stephen King'in "The Girl Who Loved Tom Gordon"ını Uyarlayacak

    Lynne Ramsay, Stephen King hikayesini beyaz perdeye uyarlayacak.

    You Were Never Really Here'ın başarılı yönetmeni Lynne Ramsay, bir Stephen King hikayesini beyaz perdeye aktaracak. Film, The Girl Who Loved Tom Gordon hikayesinden uyarlanacak. 1999 yılında yayınlanan Stephen King hikayesi, 9 yaşında olan ve karanlıktan korkan Trisha McFarland'in maceralarını anlatıyor.

    We Need To Talk About Kevin, Ratcatcher, Morvern Callar ve You Were Never Really Here gibi sinemada iz bırakan yapımları hayata geçiren Lynne Ramsay, bir Stephen King uyarlamasını çekmeye karar verdi. The Girl Who Loved Tom Gordom isimli 1999 tarihli hikayeyi beyaz perdeye aktaracak olan yönetmen Ramsay, uyarlama senaryoyu I Am Not Okay With This'in yazar ve yapımcısı Christy Hall ile birlikte kaleme aldı.

    The Girl Who Loved Tom Gordon, dul annesi ve abisiyle birlikte ormana yürüyüş yapmaya giren 9 yaşındaki bir çocuğu odağına alıyor. Trisha McFarland, 9 gün boyunca ormanda kaybolmuş bir şekilde tek başına hayatta kalma mücadelesi verir. Tökezleyerek gittikçe daha uzağa doğru yürür, ta ki medeniyetten herhangi bir iz kalmayana kadar. Susuz, aç ve yorgun bir şekilde yürümeye devam eden Trisha, eve dönmeye çalışırken halisünasyon görmeye başlar. Bu halisünasyonlarına idolü Tom Gordon ile konuşmak da dahildir. Aynı zamanda doğaüstü yaratık The God of the Lost tarafından takip edildiğine inanıyordur. Artık hem akıl sağlığını hem de fiziki sağlığını koruyup yaşam mücadelesi vermek zorundadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top