Hesabım
    Vanessa Kirby'li "Pieces of A Woman"dan Fragman!

    Netflix orijinali Pieces of A Woman'dan fragman paylaşıldı.

    Netflix'te gösterime girecek olan iddialı yapım Pieces of a Woman'dan fragman paylaşıldı. Vanessa KirbyShia LaBeouf ve Ellen Burstyn'in yıldızı olduğu Pieces of a Woman'ın fragmanında bebeğini kaybeden genç bir kadının duygusal çöküşüne ve çevresiyle buna bağlı olarak gelişen ilişkisine tanıklık ediyoruz.

    Johanna, Delta, Pleasant Days gibi yapımlarıyla tanıdığımız Kornél Mundruczó'nun yönetmenliğini üstlendiği Pieces of a Woman'ın konusu ise şöyle: Genç bir kadın evde yaptığı doğum sırasında yaşanan aksilikler nedeniyle bebeğini kaybeder. Bunun ardından yaşadığı duygusal çöküntüyle ve dalgalanmalarla mücadele vermesi, bir yandan da kocası ve annesi ile yaşadığı sorunlarla başa çıkması gerekmektedir.

    Hobbs & Shaw, The Crown, Missin Impossible Fall Out, Mr. Jones gibi yapımların başarılı oyuncusu Vanessa Kirby ile Transformers serisi, The Peanut Butter Falcon, Fury, Honey Boy gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Shia LaBeouf'un başrolünü paylaştığı Pieces of a Woman'ın oyuncu kadrosunda Ellen Burstyn, Iliza Shlesinger, Benny Safdie, Sarah Snook, Molly Parker gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunda ise Kata Wéber'in imzası bulunuyor.

    Eleştirmenlerden tam notlar alan Pieces of a Woman'ın Netflix'teki izleyicileriyle 7 Ocak 2021'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top