Hesabım
    Ezel Akay İmzalı "9 Kere Leyla"dan Fragman!

    Netflix'te yayınlanacak olan 9 Kere Leyla'dan resmi fragman geldi.

    Başrollerini Haluk BilginerDemet Akbağ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı "9 Kere Leyla"dan yeni bir fragman paylaşıldı. Film, dijital streaming platformu Netflix üzerinden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Komedi türündeki film farklı konusuyla Ezel Akay'ın imzasını gerçek anlamda taşıyacak gibi görünüyor. 9 Kere Leyla'nın fragmanında evlilik terapisine giden, evlilikten bezmiş bir orta yaşlı çifti hikayesine tanıklık ediyoruz. Ancak tanıştıkları evlilik terapisti her şeyi daha çok birbirine karıştıracaktır.

    Neredesin FiruzeHacivat Karagöz Neden Öldürüldü? ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi yapımların yönetmeni Ezel Akay'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin konusu ise şöyle: Leyla ve Adem'in yıllardır mutlu giden bir evliliği vardır. Ancak bir süre sonra evllilikleri bir çıkmaza girer. Onların evliliklerindeki heyecan artık yok olmuştur ve Adem kalbinin yeniden atmasına neden olan bir sevdaya düşer. Bu dönemde karşısına çıkan Nergis adındaki kadına aşık olan Adem, Nergis'ten başka kimseyi düşünemez olur. Ancak Adem'in aklını başından alan Nergis'in kurduğu tek kişilik dünyadan başka bir hayata geçmeye niyeti yoktur.

    9 Kere Leyla'nın oyuncu kadrosunda, ülkenin en başarılı oyuncularından biri olarak gösterilen ve Uluslararası Emmy ödülüne layık görülen Haluk Bilginer, hem Akay, hem Bilginer'le daha önce birçok projede beraber çalışmış olan usta oyuncu Demet Akbağ ve başarılı oyuncular Elçin SanguFırat TanışAlican YücesoyHakan EkeEmre Kıvılcım ve İhsan Ceylan yer alıyor.

    9 Kere Leyla'nın 4 Aralık tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top