Hesabım
    Billy Porter Lise Dramı "What If?"i Yönetecek!

    Billy Porter yönetmenlik kariyerine başlıyor!

    Pose'nin yıldız oyuncusu Billy Porter'ın bir yönetmenlik denemesine imza atacağı resmi olarak açıklandı. Tarzıyla ödül törenlerine damgasını vuran Porter'ın yöneceği film, bir lise dramı olacak. Yapım, "What If?" adını alacak. What If'in senaryosunu ise Alvaro García Lecuona kaleme aldı.

    Söylenenlere göre Alvaro García Lecuona'nın yazdığı senaryo, Booksmart ve Love Simon filmleriyle benzerlikler taşıyacak. What If, Khal isimli bir gencin hikayesini anlatacak. Khal, Reddit forumuna platonik olarak aşık olduğu trans öğrenci Kelsa hakkında bir yazı girer. Khal bu konuda birçok olumlu yorum ve bolca teşvik alır. Şimdi ise bu teşvikle birlikte hem bir ilişki sahibi olmak için mücadele vermeye hazırdır, hem de mezun olmak zorundadır.

    Billy Porter, yöneteceği What If filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Hollywood'da bu her tipten insanın her türden hikayesini anlatabileceğim kısmının bir parçası olmak heyecan veriyor. Bu hikayelerden bazılarını ana akıma taşıyacağım için minnettarım ve Christina Vachon ile Alano Mayo gibi güçlü yapımcılar bana güvendiği ve hepimizin içinde olduğu bu çılgın zamanlarda yetki verdiği için gururluyum."

    Aynı zamanda oyunculuk kariyerine devam edecek olan Billy Porter'ı ilerleyen zamanlarda Cinderella'nın iyilik perisi olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca Little Shop of Horrors'da seslendirme görevini üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top