Hesabım
    Antep Kısa Film Günleri Başlıyor!

    Antep Kısa Film Günleri, yerel ve ulusal seçkiyle Kasım ayında izleyici karşısında olacak.

    Antep Kısa Film Günleri, çevrimiçi olarak izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Film günleri, "Gel Ses Ver" çağrısına uyarak başvuru gerçekleştiren 100'den fazla kısa filmcinin eserleri arasında seçilerek düzenleniyor. Kültür için Alan tarafından desteklenen Antep Kısa Film Günleri, Kasım ayı içerisinde izleyicileriyle buluşuyor.

    Antep Kısa Film Günleri, toplumsal cinsiyet, ekolojik yaşam, mültecilerle ilgili yaşam kesitleri, kadın cinayetleri, Kanal İstanbul, işçiler, LGBTi+ bireylerin yaşamları, adaletin günümüzdeki yansıması, Antep'in birkaç yıl önceki sokaklarında geçen hikayeler, unutulmaya yüz tutmuş meslekler, yas süreçleri, kuryelerin yaşamı gibi konuları kendine seçen zengin bir kısa film seçkisiyle seyirci karşısına çıkacak. Big Bang ve Berisi Gönüllüleri tarafından organize edilen Antep Kısa Film Günleri, yerel ve ulusal bir seçkiyi sunacak.

    Ülkemizde sinema salonlarının yıl sonuna kadar kapalı kalacak olması nedeniyle Antep Kısa Film Günleri çevrimiçi olarak düzenlenecek. Antep Kısa Film Günleri, 20 Kasım ile 22 Kasım tarihleri arasında youtube.com/bigbangveberisi adresi üzerinden izlenebiliyor olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top