Hesabım
    Sia'nın Yönetmeni Olduğu "Music"ten Fragman Geldi!

    Kate Hudson, Maddie Ziegler ve Leslie Odom Jr.'lı "Music"ten fragman!

    Dünyaca ünlü müzisyen Sia'nın yönetmen koltuğuna oturduğu "Music" filminden fragman paylaşıldı. Sia'nın en çok ilgi duyduğu temaların işlendiği aile filmi Music, başrolüne Kate HudsonMaddie Ziegler ve Leslie Odom Jr.'ı yerleştiriyor.

    Maddie Ziegler'ı Music'in ta kendisi olarak izleyeceğimiz Music filminden bir fragman paylaşıldı. Rengarenk fragman aynı zamanda Sia'nın filmde kullandığı yeni albümünü müjdeliyor. Kate Hudson filmde Zu karakterine hayat verecek. Zu, ailesinden ayrıca yaşayan özgür ruhlu bir kadındır. Ancak üvey kardeşi Music'in yasal vasisi olma görevini üstlenmek zorundadır. Music, otizm sendromlu bir genç kızdır. Music'in tüm düzeni, rahmetli büyükannesinin çabalarıyla kurulmuş ve ölümüyle de yıkılmak üzeredir. Zu ise eski bir bağımlıdır ve hala iradesiyle mücadele ediyordur. Kendini zorlukla kontrol edebilen kadın, artık üvey kardeşinin sorumluluğunu üstlenmelidir.

    Sia ve Dallas Clayton, Music'in senaryosunu birlikte kaleme aldı. Film isimli bir kısa hikayeden uyarlandı. Music'te Sia'ya ait 10 şarkı yer aldı. Şarkılar filmin oyuncu kadrosu tarafından seslendirildi. Music'te ayrıca Mary Kay Place, Juliette LewisBen Schwartz ve Hector Elizondo yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top