Hesabım
    Jonathan Pryce ve Laurence Fishburne, ‘All the Old Knives’ın Kadrosunda

    Amazon, iddialı filminin kadrosunu genişletiyor..

    Amazon Studios’un casus gerilim filmi "All the Old Knives"ın kadrosuna Oscar adayı oyuncular Jonathan Pryce ve Laurence Fishburne dahil oldu. Janus Metz'in yöneteceği filmde yer alacak perde yıldızları, daha önce adı duyurulan Chris Pine ve Thandie Newton'a katılmış olacak. Senaryoyu da uyarlayan Olen Steinhauer'in aynı adlı ünlü romanından uyarlanan film, eOne'la birlikte Chockstone Pictures, Nick Wechsler Productions ve Jackson Pictures tarafından çekiliyor.

    Film, biri CIA ajanı, biri eski ajan olan ve Viyana istasyonunda birlikte geçirdikleri zamanı anmak için akşam yemeğinde buluşan eski sevgililer Henry (Pine) ve Celia'yı (Newton) konu alıyor. Konuşma, uçaktaki herkesin ölümüyle sonuçlanan Royal Jordanian Flight 127'ın feci bir şekilde kaçırılmasına taşınıyor. Bu başarısızlık, CIA'i o güne kadar rahatsız ediyor ve Henry, bu keyifsiz bölüm hakkındaki her şeyi kapatmaya çalışıyor. Görkemli bir akşam yemeğinde, içlerinden birinin yemekten sağ kurtulamayacağı anlaşılıyor.

    Jonathan Pryce'ın daha çok bilinen projeleri arasında "Karayip Korsanları" serisi, "Glengarry Glen Ross" ve Akademi Ödülü adayı Glenn Close'la oynadığı "The Wife" gibi filmler bulunuyor. TV kısmında ise HBO’nun efsaneleşen dizisi "Game of Thrones" ve BBC’nin "Wolf Hall" dizileri yer alıyor. Yakın zamanda “The Two Popes” filmindeki performansıyla Oscar adaylığı yakaladı ve sinema, tiyatro, müzikallerde Olivier ve Tony Ödülleri'ne layık görülen birkaç aktörden biri.

    Fishburne, ödüllü bir oyuncu, yapımcı ve yönetmen. En çok Wachowski kardeşlerin "The Matrix" üçlemesindeki Morpheus rolüyle tanınıyor. Filmleri arasında John Singleton’ın “Boyz‘ n the Hood”, Steven Spielberg’in "The Color Purple" ve Clint Eastwood’un "Mystic River" filmleri bulunuyor. Fishburne, August Wilson’ın "Two Trains Running" oyunundaki Sterling Johnson rolüyle 1992'de Tony kazandı. 1993 yapımı "What’s Love Got to Do With It" filmiyle de Oscar'a aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top