Hesabım
    Disney, Live-Action Yeniden Çekim Filmlerini Disney+'ta mı Yayınlayacak?

    Disney, live-action filmleri için yeni bir karar vermek üzere gibi görünüyor.

    Deadline'ın özel haberine göre Disney, gelecek live-action filmler için yeni bir karar vermek üzere. Çizgi filmlerin yeniden çekimlerinden oluşan bu yapımlar özellikle CruellaPeter Pan and Wendy ve Pinocchio'yu kapsıyor. Şirket henüz son kararını vermedi; ancak eğer söylenilenler gerçek olursa, Disney bu filmleri vizyondan çekecek ve Disney+'ta yayınlayacak.

    Disney devasa bütçeli filmler çekmesi nedeniyle filmlerini sinemalarda gösterime sokmayı tercih eden bir şirket. Ancak coronavirüs salgını, sinemalarda vizyona giren filmlerin bütçelerinin karşılanamamasına sebebiyet veriyor. Bu durumda Disney, filmlerinden kar elde edemiyor. En büyük hasılat elde edilen ülkenin Amerika olmasına karşın, Amerika'daki çoğu sinema hala kapalı. Şirkette tartışılan yeni bir konu ise büyük beklentilere sahip olunmayan filmlerin Disney+'ta yayınlanması ve böylece yeni bir stratejiye geçilmesi. Daha önce de aynı strateji önerisi Black Widow filmi için önerilmişti.

    Şirketin Disney+'ta gösterime sunulması hedeflenen filmleri arasında Emma Stone'un yıldızı olacağı 101 Dalmaçyalı uyarlaması Cruella; Robert Zemeckis imzalı, Tom Hanks başrollü Pinocchio; David Lowery'nin çekeceği Peter Pan and Wendy bulunuyor. Bu yapımların Soul filmi gibi Disney+ üyelerine ek ücret talep edilmeden mi; yoksa Mulan gibi 29.99$ gibi ek bir ücretle mi izleyici karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor.

    Disney+ şimdilerde 73 milyon civarında üyeye sahip. 2019 yılının Kasım ayı içerisinde The Mandalorian dizisiyle açılışını yapan platform, yeni orijinal dizi ve film projelerini hayata geçirerek yoluna devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top