Hesabım
    Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin, "Deadpool 3"ün Senaryosunu Yazacak

    Deadpool 3 için yeni bir adım atıldı!

    Disney'in 20th Century Fox'u devralmasının ardından Deadpool'un geleceğinin sallantıda kaldığı biliniyor. Marvel Sinematik Evreni bünyesinde izleyeceğimiz Deadpool 3 hakkında uzun süredir hiçbir gelişme yaşanmıyordu. Şimdi ise Deadpool 3'ün senaryosunu yazmaları üzerine iki isimle anlaşıldı. Senarist kardeşler Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin, Deadpool 3'ün senaryosunu kaleme alacak.

    Ryan Reynolds'un yapımcısı ve yıldızı olduğu Deadpool serisi kaldığı yerden devam ediyor. Disney, Deadpool 3'ün, ilk iki filmde olduğu gibi 18+ olabileceğini söylüyordu. Bu konuda bir değişiklik olabileceği öngörülmüyor. Ancak Disney'in Deadpool 3'ü sinemalar dışında bir platformda gösterime sokma konusunda düşünceleri bulunuyor. Filmin 18+ olması, Disney+'ta yayınlanmasını engelleyecek gibi görünüyor. Bu durumda Deadpool 3 için Hulu daha büyük olasılık taşıyor.

    Deadpool 3'ün senaryosunu Bob's Burgers ile tanınan Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin kaleme alacak. Ancak yönetmen koltuğu henüz boş. David Leitch'in programı fazlasıyla dolu olduğu için başka bir yönetmenle anlaşma yapılabileceği söyleniyor. Deadpool'u son olarak X-Force ekibiyle birlikte fazlasıyla şiddetli bir mücadele verirken izlemiştik. Yeni filmde neler olacağı konusunda henüz bir ipucu bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top