Hesabım
    George Clooney, "Tenet"in Vizyona Girmesinin Kötü Bir Fikir Olduğunu Düşünüyor

    George Clooney, Tenet hakkında konuştu.

    Yıldız oyuncu ve yönetmen George Clooney, coronavirüs salgınının ortasında vizyona giren Tenet hakkında konuştu. Christopher Nolan imzalı Tenet'in yalnızca sinemalarda gösterilmesinin çok kötü bir şekilde zorlu olduğunu ifade etti. Clooney, The Midnight Sky filminin Netflix'te gösterilmesini tercih etmişti.

    Netflix'te yakın zamanda gösterime girecek olan The Midnight Sky'ın başrol oyuncusu ve yönetmeni George Clooney, The Hollywood Reporter'a konuştu. Clooney, Tenet'in yalnızca sinemalarda gösterime girmesi, HBO Max'te yayınlanma fikrinin reddedilmesi hakkında şu sözleri sarf etti: "Netflix ile işbirliği yapmam için iyi zamanlama değil mi? Bence bu komik. Tenet ve The Midnight Sky bu yıl izleyici karşısına çıkan en büyük iki film. Henüz Tenet'i izlemedim. İnsanları sinema salonuna gitmeye zorlamak eğer bunu pandeminin ortasında yapıyorsanız çok zorlu bir aldatmaca."

    Ayrıca Clooney, The Midnight Sky'ın sinemalar yerine Netflix'i tercih etmesiyle ilgili şöyle konuştu ve Tenet'in teknik tasarımıyla sinemalara uygun olmasına gönderme yaptı: "Biliyorsunuz ki görüntü yönetimi dahice, efektler harika ve böyle bir filmi sinemada görmelisiniz değil mi? Bunun için yapıldı. Ve biliyorsunuz ki büyük ekranda görülmesi için bir açık hava galası yapacağız."

    The Midnight Sky'ın konusu ise şöyle: Orta yaşlarında olan gökbilimci Augustine, yıllarca gökyüzünü inceleyebilmek için dünyanın uzak noktalarında yaşıyordur. Arctic araştırma merkezine ulaşmasından kısa bir süre sonra, yıkıcı düzeyde olaylar yaşanacak ve araştırma merkezi tahliye edilmek durumunda kalınacaktır. Ama Augustine, orada kalıp çalışmasına devam etmek ister. Bu süreçte Iris adında gizemli bir çocukla karşılaşır. Iris, radyo dalgalarının sessizleşmesine neden oluyordur. Bu sırada Jupiter'e yolculuğa çıkan Sullivan isimli bir astronot evine geri dönüyordur. Sullivan ve ekibi, uzayın bu kadar derinlerine gidebilen ilk ekiptir. Yolculukları, kontrol ekipleriyle iletişimleri kesildiğinden beri pek de yolunda gitmiyordur. Bu nedenle eve dönüp dönemeyecekleri muammadır. Augustine ve Sullivan'ın yolları bir şekilde kesişecektir. Film, 23 Aralık'ta izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top