Hesabım
    Alison Brie, Veda İçin Yapılabilecek "Glow" Filmini Destekliyor

    Alison Brie, Glow'un iptali ile ilgili konuştu.

    Geçtiğimiz aylarda Netflix'ten Glow dizisi için iptal kararı çıkmıştı. Dizi 3 sezonun ardından ortada kesilerek sonlandırıldı. Dizinin yıldızlarından Marc Maron, Glow için bir Netflix filmi çekilmesinin iyi bir fikir olabileceğini söylemişti. Şimdi ise Maron'a Alison Brie'den destek geldi. Netflix, Glow filmi talebine henüz tepki vermedi.

    Glow'da show dünyasına dahil olmak isteyen kadınların Amerikan güreşi sayesinde birer yıldıza dönüşmesini izlemiştik. Alison Brie, Betty Gilpin ve Marc Maron'u üç sezon boyunca başrolde izlediğimiz Glow, Netflix'in ani bir kararıyla 4. sezonu gelemeden iptal edildi. 3. sezon sonunda ekip Las Vegas'taki showlarından ayrılmış ve farklı yönlere savrulmuştu. Betty Gilpin'in canlandırdığı Debbie karakteri kendi kanalını açmak üzere yeni yaşamına adım atmıştı. Ruth'a ise onunla ortak olmasını teklif etmiş, ancak bu teklif ters tepmişti.

    Ruth'a hayat veren Alison Brie, The Playlist'in The Fourth Wall podcast programına konuştu. Glow dizisinin kesilmesiyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Kesinlikle bir Glow filminin her şeyi bağlayacağını düşünüyorum. Dizinin yaratıcısı Liz Flahive ve Carly Mensch inanılmaz iyi yazarlar. Yarattıkları karakterlere son derece bağlılar. Bence bir film, her şeyi bitirmek için harika bir yol olurdu. Bu yıl yaşananlardan dolayı ve corona ile birlikte prodüksiyonu toparlamanın nasıl zorlu olacağını bildiğim için bu konuda biraz pesimistim. Ayrıca 6 yıldır film yapmaya çalışan Community ekibindeyim."

    Alison Brie'yi iki gün sonra Hulu'da yayınlanacak olan Happiest Season'da izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top