Hesabım
    Viggo Mortensen'li "Falling"in Fragmanı Yayında!

    LGBTQ+ temalı dram filmi Falling'in resmi fragmanı yayınlandı.

    Green Book'un yıldız oyuncusu Viggo Mortensen'in hem başrolünü, hem yönetmenliğini hem de yapımcılığını üstlendiği "Falling"den fragman paylaşıldı. Mortensen'in LGBTQ+ bir karaktere hayat verdiği filmin fragmanında, bunamayla yüzleşen babasıyla büyük sorunlar yaşayan bir adamın hikayesini izliyoruz. 

    Ağır bir dram filmi olan Falling'in konusu ise şöyle: Falling, muhafazakar bir adam ve eşcinsel oğlunun hikayesini konu ediyor. John Peterson, eşi Eric ve evlat edindikleri kızları Monica ile birlikte Kaliforniya’da mutlu bir hayat sürer. Çiftçi olan babası Willis ise, John’un aile yapısından oldukça uzakta geleneksel bir dünyaya aittir. Willis, emekli olmasının ardından ailesi ile daha yakın olmaya karar verir ve oğlunun da daveti üzerine John’un yanına gider.

    Falling, dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Ayrıca Toronto Film Festivali, Zurich, Stockholm ve Tallinn Black Night Film Festivali'nde gösterimini yaptı. Filmin oyuncu kadrosunda Viggo Mortensen'in yanı sıra baba rolüyle Lance Henriksen, John'un partneri Eric rolüyle Terry Chen, Laura Linney, David Cronenberg gibi isimler yer alıyor.

    Falling, İngiltere'de 4 Aralık'ta sinemalarda izleyicileriyle buluşacak. Ülkemizde ise 19 Mart 2021 tarihinde gösterilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top