Hesabım
    Vanessa Kirby'li "Pieces of A Woman"ın Doğum Sahnesinden Görsel Paylaşıldı

    Pieces of A Woman'dan yeni bir ayrıntı resmi olarak paylaşıldı.

    Vanessa Kirby ve Shia Labeouf'un yıldızı olduğu iddialı film "Pieces of A Woman"dan yeni bir görsel paylaşıldı. Kornél Mundruczó yönetmenliğindeki dram filmi Pieces of A Woman'ın görselinde, filmin en korkutucu sahnesi olan doğum anına göz atıyoruz. Sahne için övgüler görüntü yönetmeni Benjamin Loeb'e yapılıyor. Doğum sahnesinin 22 dakika sürdüğü biliniyor.

    Yönetmen Mundruczo, film ve doğum sahnesi hakkında şu sözleri sarf etti: "Filmin bu kısmı gerçekte doğumda harcanan zamanlar gibi geliyor. Tıpkı bir mini evren gibi. Her dakikanın kendine özgü bir anlamı var. Katman katman ilerledik. Buradaki kısa hikaye nedir? Bu minyatürün üç katmanı gibi."

    Pieces of a Woman'ın konusu ise şöyle: Genç bir kadın evde yaptığı doğum sırasında yaşanan aksilikler nedeniyle bebeğini kaybeder. Bunun ardından yaşadığı duygusal çöküntüyle ve dalgalanmalarla mücadele vermesi, bir yandan da kocası ve annesi ile yaşadığı sorunlarla başa çıkması gerekmektedir.

    Pieces of a Woman'da Vanessa Kirby'yi bebeğini kaybeden genç kadın olarak, Shia Labeouf'u onun eşi olarak izleyeceğiz. Molly Parker, kadına bu zorlu doğumu yaptıran ebe olacak. Ayrıca oyuncu kadrosunda Ellen Burstyn, Iliza Shlesinger, Benny SafdieSarah Snook gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunda ise Kata Wéber'in imzası bulunuyor.

    Eleştirmenlerden tam notlar alan Pieces of a Woman'ın Netflix'teki izleyicileriyle 7 Ocak 2021'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top