Hesabım
    "Clifford The Big Red Dog" Teaser'ı, İzleyicilerin Tepkisini Çekti

    Clifford The Big Red Dog ve CGI efektleri, ilgileri filmin üzerine çekti.

    Walt Becker yönetmenliğindeki yeni animasyon filmi "Clifford The Big Red Dog"a ilk bakış olarak bir video yayınlandı. Videoda CGI köpekleri görmek, sinemaseverlerin ilgisini ve dolayısıyla büyük ölçüde tepkisini çekti. Norman Bridwell'in çocuk kitapları serisinden uyarlanan filmdeki CGI tasarımlara verilen tepki, son olarak Kirpi Sonic'in ilk tasarımlarına gösterilmişti.

    Clifford The Big Red Dog, 1963'te yazılan bir çocuk kitabı serisi olarak biliniyor. Zaman içerisinde seri, bir çizgi diziye dönüştürülmüştü. Clifford The Big Red Dog filminin videosuna tepki gösteren kitlenin büyük çoğunluğu da çocukluğunu bu kitaplar ve çizgi diziyle geçirenlerden oluşuyor. Küçük bir kızın sahiplendiği Clifford, kızın ona duyduğu sevgi nedeniyle devasa bir köpeğe dönüşüyordu. Hayranlar, videodaki Clifford'ın sevimli dev bir köpekten çok kana susamış bir caniye benzediğini düşünüyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Clifford yavruların en küçüğü olarak doğar. Emily Elizabeth’ın doğum günü hediyesi olan bu yavru köpek kızın sevgisiyle gün geçtikçe büyür.  Bu sevgi Clifford’un 25 metre yüksekliğine kadar büyümesine neden olur. Köpeğin boyutlarına bakınca, onu sahiplenen ailenin Bridwell adasındaki açık alana taşınmaktan başka seçenekleri yoktur. Clifford orada yeni arkadaşları Cleo, Mac ve T-Bone ile tanışır.

    Clifford The Big Red Dog'un ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Kasım 2021 tarihinde sinemalarda buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top