Hesabım
    Ryan Reynolds, 'The Adam Project'ten İlk Görselleri Paylaştı

    Reynolds, bir kez daha yönetmen Shawn Levy'le birlikte çalışıyor..

    Ryan Reynolds'un yeni Netflix filmi The Adam Project'in ilk set fotoğrafları oyuncunun sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Yaklaşan film, Reynolds'un Free Guy yönetmeni ve Netflix'in önemli oyuncusu Shawn Levy'le yeniden bir araya gelmesi anlamına geliyor. Geçen hafta Mark Ruffalo'nun Catherine KeenerZoe Saldana ve Jennifer Garner'ın yanı sıra The Adam Project'in sağlam ve güçlü kadrosuna katılacağını öğrenmiştik.

    Bilim kurgu aksiyon filmi, Reynolds'un, Ruffalo'nun canlandırdığı parlak fizikçi babasını bulabilmek için, zamanda geri dönüp 13 yaşındaki benliğiyle birleşmeye zorlanan karakterini takip edecek. Keener, The Adam Project'in Ruffalo'nun karakterinin kötü adamını oynayacak. Saldana ve Garner'ın hangi rolleri oynayacağı belli değil. Jonathan Tropper, Mark Levin, Jennifer Flackett ve T.S.Nowlin tarafından yazılan orijinal bir senaryodan çalışarak The Adam Project'in mevcut versiyonunu kaleme aldı. .

    Reynolds, The Adam Project setinden iki yeni fotoğrafı pazar günü Twitter ve Instagram'da paylaştı. Aktör, özellikle Twitter fotoğraflarına ek olarak, bir alt yazı paylaşarak, "The Adam Project'teki ilk haftamızı bitirdik. Bu iki fotoğrafı çekmenin yanı sıra, @netflix, arkadaşım, yaşam koçu ve yönetmen @ShawnLevyDirect'in sağlam kollarına geri döndüğüm için mutluyum." dedi.

    Bir fotoğraf, Reynolds'u, Reynolds'un karakterinin genç versiyonunu oynayacak olan yeni oyuncu Walker Scobell'le ormanın ortasında bir yerde sette gösteriyor. İkinci fotoğraf ise Reynolds ve Levy'nin yüz maskeleriyle Covid-19 güvenlik düzenlemelerini gözlemlediklerini ve perde arkasında kafalarını bir araya getirdiklerini gösteriyor. Görünüşe göre yapım, The Adam Project'in bilim kurgu aksiyon hikayesinin aksiyon bölümünü çekerken hiç vakit kaybetmemiş. Reynolds,ikinci fotoğrafta kanlı bir tişört giyerken görülüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top