Hesabım
    Korku Türündeki Netflix Filmi "Red Dot"tan Fragman!

    İsveç orijinali "Red Dot"tan fragman paylaşıldı.

    İsveç yapımı korku filmi Red Dot'tan bir fragman paylaşıldı. Küçük bir oyuncu kadrosu ve ekip eşliğinde çekilen film gerilim ve korkuyu birleştirerek karşımıza çıkacak. Saw, Cube, Exam, Phone Booth, Grand Piano, Buried, Escape Room yapımlarından ilhamını alan Red Dot, Netflix bünyesinde sinemaseverlerle buluşacak. Filmden bir fragman yayınlandı. Alain Darborg'un yönetmeni olduğu filmin fragmanında kendimizi kuzey ışıkları altında buz gibi bir kış kampında buluyoruz. Karlar içerisinde beyaz bir korkuya hapsolacağız gibi görünüyor!

    Filmin konusu ise şöyle: İlişkilerinde sorun yaşayan David ve Nadja, ilişkilerine yeni bir soluk getirmek için İsveç'in kuzeyinde kamp yapmaya gider. Başlarda her şey yolunda gider ve ikili ilişkilerin yeniden canlandırmayı başarır. Ancak çadırda aniden kırmızı bir lazer nokta belirdiğinde kendilerini büyük bir kabusun içinde bulurlar. Bir tetikçin peşlerine düşmesinin ardından David ve Nadja, acımasız vahşi doğaya kaçmak zorunda kalır.

    Yönetmen Alain Deborg son olarak Alex isimli suç gerilim dizisini çekmişti. Şimdi ise ikinci uzun metraj filmini hayata geçirmiş oldu. Red Dot'un yıldızları Anastasios Soulis ve Nanna Blondell oluyor. Filmin Netflix'teki izleyicileriyle 11 Şubat 2021 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top