Hesabım
    Amy Adams, Olumsuz "Hillbilly Elegy" Eleştirilerine Tepki Gösterdi!

    Amy Adams, Hillbilly Elegy hakkında konuştu.

    Hillbilly Elegy, Netflix'in en büyük beklentilere sahip olan filmlerinden biriydi. Hatta Netflix'in film için Oscar kampanyası yapmasına garanti gözüyle bakılıyordu. Ancak Hillbilly Elegy'nin gösterime sunulmasının ardından sinemaseverler ve eleştirmenlerden yığınla kötü eleştiri gelmeye başladı. Filmin yıldız oyuncusu Amy Adams, bu kötü eleştirileri yorumladı. Filmin politikaların ötesinde olduğunu, hatta evrensel olduğunu savundu.

    Amy Adams, Hillbilly Elegy'yi şu sözlerle savundu: "Bu filmin temasının evrensel olduğunu düşünüyorum. İster nesiller arası travmayı anlatsın, ister nereye gittiğimizi ve kim olduğumuzu anlamak için nereden geldiğimizi araştırsın. Bence filmin temasının evrenselliği siyasetin çok üstüne geçiyor. Eleştirilerin ne olup ne olmayacağını asla söyleyemem. Herkesin konuşma yetkisi var ve bu yetkisini seçtikleri şekilde kullanabilirler." Ayrıca Glenn Close şu sözleri ekledi: "Film akıllardaki siyasetle yoğrulmadı. Ron'un amacı ile yoğruldu. Bence spesifik bir ailenin hikayesini anlatmada inanılmaz derecede başarılı oldu."

    J.D. Vance'ın çok satanlar listesinde yer alan aynı isimli kitabından uyarlanan filmin konusu ise şöyle: “Hillbilly Elegy”, Amerikan rüyasının günümüzdeki durumunu inceliyor ve Apalaş bir ailenin üç farklı nesline odaklanıyor. Hikaye, Yale Üniversitesi’nde hukuk okuyan ancak memleketine dönmek zorunda kalan ailenin en küçük üyesi tarafından anlatılıyor. Filmde J.D. Vance, kendi hikayesini anlatıyor. Evine geri dönen J.D., madde bağımlılığıyla mücadele eden annesi Bev ve eski anılarını sürekli olarak canlandıran anneannesi Mamaw arasında savaş veriyordur.

    Hillbilly Elegy'nin yönetmenliğini Ron Howard üstlendi. Filmin yıldızları arasında Amy Adams ve Glenn Close'un yanı sıra Gabriel Basso bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top