Hesabım
    Aaron Paul, Bilim Kurgu Türündeki "Dual"dan Görsel Paylaştı

    Dual'dan Aaron Paul'lu görsel geldi.

    Breaking Bad'in yıldız oyuncusu Aaron Paul, gelecek projesi olan bilim kurgu türündeki Dual'dan bir görsel paylaştı. Bu görselle birlikte aksiyonun dozunun yüksek olacağı resmileşmiş oldu. Dual'ın çekimleri Ekim ayında başladı ve Finlandiya Tampere'de gerçekleştiriliyor. Yönetmenliğini Faults ile tanıdığımız Riley Stearns üstleniyor.

    Son olarak Netflix'te yayınlanan El Camino'da bir kez daha Jesse Pinkman olarak izlediğimiz Aaron Paul, yıldızı olduğu Dual'dan bir görsel paylaştı. Plastik makyaj içerisinde gördüğümüz Paul'un filmdeki rolü bilinmiyor. Filmde Paul'a Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Karen Gillan eşlik ediyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Dual, ölümcül hastalığı olan bir kadının hayatına odaklanıyor. Ölümcül bir hastalıktan muzdarip olan genç bir kadın, ölümünün ardından ailesinin ve arkadaşlarının acısını hafifletmek için kendisini klonlatmaya karar verir. Ancak genç kadın, mucizevi bir şekilde iyileşir. Bu durum üzerine klonunun görevini sonlandırmak ister ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

    Aaron Paul'lu Dual, 2021 yılı içerisinde izleyici karşısına geçecek. Oyuncu, 2019 yılında başlayan ve Octavia Spencer ile birlikte başrolünü paylaştığı Truth Be Told ve Krysten Ritter ile başrolünde yer aldığı The Cold Case dizisiyle yoluna devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top