Hesabım
    Jessica Rothe, "Ölüm Günün Kutlu Olsun" ve "Sıra Dışı"nın Dünyasını Birleştirmek İstiyor

    Jessica Rothe, iki filmin evrenlerini bir arada görmek istiyor.

    Ölüm Günün Kutlu Olsun filmlerinin yıldız oyuncusu Jessica Rothe, Happy Death Day ve Freaky filmlerini için bir crossover çekilmesi gerektiğini söyledi ve bu isteğinin nedenini açıkladı. Eğlenceli korku filmleri olan Happy Death Day ve Freaky aynı yönetmenin, yani Christopher Landon'ın kaleminden çıkmıştı. Landon'ın da böyle bir niyetinin olduğu söyleniyor.

    Christopher Landon'ın, Happy Death Day serisinin başkahramanı Tree ile Freaky'nin Millie'sini aynı filmde buluşturmak istediği dedikoduları bulunuyor. Bu sırada Jessica Roth, Kathryn Newton ile birlikte aynı filmde bulunması, iki filmin evrenlerinin birleşmesi gerektiğiyle ilgili şu açıklamada bulundu: "Bu çok çılgınca ve eğlenceli olurdu. Olay şu ki Chris'in ortaya attığı her şey kulağa harika geliyor. Sanırım Happy Death Day ile ilgili sevdiğim ve Freaky'ye de aktarılan şeylerden biri, çok yeni olmasına rağmen filmlerin evrenlerinin çok eğlenceli olması, mizahi ve cesaretli olması. İki film de eğlenceli, karanlık ve karmaşık olmasına rağmen çok cesurlar. Bu nedenle bir araya gelmeleri gerektiğini düşünüyorum. Biraz açıklanamayan sihir, bilim kurgu çıkışları var. Yani belki de Tree ve Millie'nin bir şeyleri birlikte çözmeye çalıştığını görürüz."

    Ölüm Günün Kutlu Olsun'un ikinci filmi, 2019 yılında izleyici karşısına geçmişti. Freaky ise kısa süreli de olsa Kasım ayında ülkemizde vizyona girdi. Ölüm Günün Kutlu Olsun zamanın tekrarlandığı ve başkarakterin sürekli olarak öldürüldüğü bir evrende geçiyordu. Freaky ise katil ile masum bir kızın bedenlerinin yer değiştirmesinden besleniyordu. Tüm bu ögelerin bir araya geldiği bir film, gerçekten ilginç olabilir!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top