Hesabım
    Jason Statham'lı "Small Dark Look"un Yönetmeni Martin Zandvliet Olacak

    Small Dark Look, yönetmenini buldu!

    Yıldız oyuncu Jason Statham'ın başrolünde yer alacağı "Small Dark Look" filminin yönetmen koltuğuna oturacak isim resmi olarak açıklandı. Focus Features bünyesinde hayata geçirilecek olan filmin yönetmeni Martin Zandvliet olacak.

    Londra'daki Rus mafyasının etrafında dönecek olan hikayesiyle Small Dark Look'un yönetmeni belli oldu. Danimarka yapımı savaş filmi Land of Mine, Dirch, Applause filmlerinin yönetmen koltuğuna oturan Martin Zandvliet, Small Dark Look'un yönetmenliğini üstlenecek. Yönetmen, Land of Mine filmiyle 2017 yılında Oscar adaylığına layık görülmüştü. İki yıl kadar önce, Small Dark Look'un yönetmenliğine William Oldroyd getirilmişti, ancak Oldroyd'lu proje bir türlü hayata geçirilemedi.

    Paul Webster'ın yapımcılığını yapacağı Small Dark Look, eski adıyla Body Cross olarak biliniyor. Filmin senaristi Steven Knight, Dirty Pretty Things ile Oscar adaylığı almıştı. Small Dark Look'un yıldızı Jason Statham olacak. Statham'i son olarak Fast and Furious: Hobbs and Shaw'da ve Meg filminde izleme şansı yakaladık. Small Dark Look'un ne zaman hayata geçirileceği henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top