Hesabım
    Paramount: "The Godfather 4"ün Çekilme İhtimali Var!

    Paramount, doğru hikayeyle doğru zamanda Godfather'a devam filmi çekilebileceğini söylüyor.

    Francis Ford Coppola'nın yönetmeni olduğu The Godfather serisiyle ilgili Paramount'tan bir açıklama geldi. Serinin yeniden kurgulanmış hali olan Mario Puzo’s The Godfather, CODA: The Death Of Michael Corleone'nin gösterime sunulmasıyla ilgili tanıtımlar yapılırken, Paramount'tan seriye yeni bir filmin gelme ihtimalinin her zaman bulunduğu açıklaması geldi.

    Paramount'ın açıklamasında şu sözler yer aldı: "Godfather serisi için yakınlarda görünen bir plan olmasa da doğru hikayenin ortaya çıkması durumunda olasılıklar her zaman olacaktır." Francis Ford Coppola ise şu sözleri Mario Puzo’s THE GODFATHER, Coda: The Death of Michael Corleone için sarf etmişti: "Finalin bu versiyonu için yeni bir başlangıç ve yeni bir son yarattım. Sahneleri, çekimleri ve müzik suflelerini yeniden ayarladım. Tüm bu değişiklikler, restore edilen görüntüler ve seslerle birlikte, bana göre The Godfather ve The Godfather 2'den daha uygun oldu. Jim Gianopulos ve Paramount'a filmde yeniden çalışmama izin verdikleri için minnettarım."

    The Godfather III, 2020'de 30. yılını kutluyor. Film, 7 dalda Oscar'a aday gösterilmişti. Ancak hiçbir kategoride Oscar sahibi olamamıştı. Seriye bir devam filminin gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Ancak bir Godfather dizisinin çekileceği biliniyor. Hatta filmin başrollerinden birinin Armie Hammer olacağı açıklanmıştı. Hammer, Godfather'ın yapımcısı Al Ruddy'yi canlandıracak.

    Mario Puzo’s The Godfather, CODA: The Death Of Michael Corleone, 4 Aralık'ta sınırlı sayıda yurt dışı sinemalarında, 8 Aralık'ta ise VOD olarak gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top