Hesabım
    HBO Max'te Yayınlanacak Olan "Wonder Woman 1984"dan Fragman!

    Wonder Woman 1984'dan HBO Max fragmanı paylaşıldı.

    Gal Gadot'nun bir kez daha yıldızı olacağı Wonder Woman 1984'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Bu kez fragman, sinema fragmanı değil; HBO Max'e özel olarak kurgulanan versiyonu oldu. Patty Jenkins'in yönetmen koltuğuna oturduğu Wonder Woman 1984, Warner Bros'un yıla damgasını vuran kararıyla birçok filmle birlikte HBO Max'teki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    Warner Bros'un HBO Max'te yayınlanmasına karar verdiği ilk film Wonder Woman 1984 olmuştu. Bunun ardından da stüdyo tüm 2021 filmlerini Amerika'da vizyona sokmama kararı aldı. HBO Max'in bulunduğu diğer ülkelerde de filmler hem sinemalarda, hem de platform üzerinden aynı anda gösterilecek. Tabii bu durum bir kısmı öngörülemez yeni sonuçlara yol açacak gibi görünüyor. Bu sırada HBO Max'ten yeni bir Wonder Woman 1984 fragmanı geldi. Fragmanda Diana ve Steve'in yeni maceralara atıldığını görüyoruz.

    Filmin konusu ise şöyle olacak: Wonder Woman 1984, 1980'lerin ortasında geçiyor yeni tehlikeler ve müttefiklerle karşı karşıya olan Wonder Woman’ın maceralarını konu ediyor. Wonder Woman lakaplı Diana Prince, bu kez iki yeni düşmanla karşı karşıyadır; varlıklı iş insanı Max Lord ve bir trajediden sonra kötü adam haline gelen Cheetah. Bu sırada Steve Trevor, şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde hayata geri döner.

    Wonder Woman 1984 birçok kez ertelenmişti. Film, yurt dışında HBO Max üzerinden 25 Aralık tarihinden itibaren izlenebilir olacak. Ülkemizde ise Aralık boyunca sinemalar kapalı olacağı ve HBO Max ülkemize açık olmadığı için 15 Ocak 2021'i bekleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top