Hesabım
    "Evde Tek Başına" Evi Zencefilli Çörek Oldu!

    Evde Tek Başına'nın 30. yıldönümü kutlanıyor!

    Disney yeni bir Evde Tek Başına filminin peşinde olabilir; ama orijinal Evde Tek Başına'yı akıllardan çıkarmamak için elinden geleni yapıyor. 1990 yılında ilk kez izleyici karşısına çıkan Evde Tek Başına'nın, bu yıl 30. yılı kutlanıyor. Yemek sanatçısı Michelle Wibowo, Home Alone kutlamalarına özel olarak filmde kullanılan evi zencefilli çöreğe çevirdi.

    Michelle Wibowo, Evde Tek Başına'da Kevin'ın birbirine kattığı evi zencefilli çörek malzemeleriyle yeniden inşa etti. Minik tatlı evinin tasarım aşaması sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Videoda şu açıklamalar yer aldı: "Noel klasiği Home Alone 1990 yılında, 30 yıl önce vizyona girdi. Disney+, yemek sanatçısı Michelle Wibowo ile McCallister evini zencefilli çörek ve şekerlerden yeniden yaratmak için harekete geçti. Zencefilli çörek sahnesini yapmak 300 saat aldı ve 1.25 metre eninde, 1.7 metre yüksekliğinde oldu. Eve hayranların keşfetmesi için birçok ayrıntı dahil edildi."

    1990 yapımı Home Alone'un yönetmen koltuğuna Chris Columbus oturuyordu. Columbus, geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yapmış ve Home Alone'un yeniden çekilmesi konusunda kendisine danışılmadığını, herhangi bir bilgi verilmediğini söylemişti. Yeniden çekimleri gereksiz bulan Columbus, Home Alone'un yanı sıra Harry Potter ve Felsefe Taşı ile Harry Potter ve Sırlar Odası filmleriyle tanınıyor. Yeni nesil Home Alone filminde Archie Yates yıldız olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top