Hesabım
    Matthew Vaughn, 7 Farklı "Kingsman" Filmi Planlıyor

    Yönetmenin Kingsman serisiyle ilgili uzun vadeli planları bulunuyor.

    Şimdiye kadar üç filmi çekilen Kingsman serisi hakkında yeni bilgiler elde edildi. Deadline'ın haberine göre yönetmen Matthew Vaughn'un Kingsman ile ilgili çok uzun vadeli fikirleri bulunuyor. Yönetmen 7 film ve bir dizi çekilmesini planlıyor. Söylenenlere göre bu durum, film şirketinin büyüme hedefleriyle uyuşuyor. Bu nedenle Matthew Vaughn destek görebilir gibi görünüyor.

    Kingsman serisinin harika bir çıkış yakalayan ilk filmi The Secret Service'i, çok da tatmin etmeyen The Golden Circle filmi takip etmişti. Bu iki devam filminin ardından Kingsman'ın geçmişine gidilmesine karar verilmiş ve gizli servisin ilk kurulduğu zamanların anlatılacağı The King's Man çekildi. Filmin 2020'de izleyici karşısına çıkması planlanıyordu. Ancak coronavirüs salgını nedeniyle 2021'e ertelendi. Marv Group CEO'su Zygi Kamasa'nın açıklamalarına göre Matthew Vaughn, bu filmlerle yetinmeyecek. Yönetmenin aklında 7 film ve bir dizi projesi bulunuyor. Dizi projesiyle ilgili daha önce de bilgi verilmişti. Ancak filmlerin bu kadar uzun vadeli bir planlamaya tabi tutulduğu bilinmiyordu. Verilen bu habere bakılırsa Kingsman, James Bond serisinin izinden gidebilir.

    Kingsman serisi daha önce Fox bünyesindeydi. Fox ve Disney'in birleşmesiyle birlikte The King's Man, 20. Century Studios etiketiyle Disney altında izleyici karşısına çıkacak. Filmin konusu ise şöyle: "The King's Man"de tarihin en kötü tiranları ve suçlu zihinleri milyonlarca kişinin yok olabileceği bir savaş planlamak için bir araya gelir. Bir adam ise onları durdurmak için zamana karşı yarışmalıdır. Filmin 12 Şubat 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top