Hesabım
    Aubrey Plaza, "Black Bear"in Fiziksel ve Psikolojik İz Bıraktığını Söylüyor

    Aubrey Plaza, yeni filmi Black Bear hakkında konuştu.

    Aubrey Plaza, Hulu'da gösterime giren Happiest Season'ın göze çarpan en başarılı karakterlerinden birine imza attı. Hatta Plaza'nın karakteri için bir spin-off filmi çekilmesi önerildi. Plaza, Happiest Season için verdiği bir röportajda gelecek filmi Black Bear hakkında konuştu. Plaza'nın söylediklerine göre Black Bear filmi oyuncuda fiziksel ve psikolojik tahribata yol açmış.

    Black Bear, ilgi çekici ve beklenmedik bir komedi gerilimi olarak tanımlanıyor. "V / H / S / 2", Onur Tukel'in "Richard’s Wedding" ve Joe Swanberg’in "The Zone" gibi bağımsız projelerinde aktör olarak yer alan Lawrence Michael Levine, Black Bear'in yönetmenliğini üstlendi. Eleştirmenlerin yüksek notlar verdiği Black Bear, dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapmıştı. Aubrey Plaza, film ve karakteri hakkında şu sözleri sarf etti: "Aktör olarak her zaman korktuğunuz bir gün olur. O gün geldiğinde 'Bugün, benim günüm değil.' dersiniz. O gün bana bir tsunami gibi geldi ve geri dönüşü yoktu. Dayanılmaz bir şeydi. Her gün kabus gibiydi. Her gün saçma sapan bir meydan okuma gibiydi ve çekimlerin sonunda fiziksel ve mental olarak yok olmuştum."

    Black Bear, bir dağ evinde bir araya gelen üç kişi arasında yaşananlara odaklanıyor. Karizmatik bir müzisyen olan Gabe ve onun hamile partneri olan sinirli Blai, inzivaya çekilmek için kiraladıkları şehirden uzaktaki orman alandaki evlerine, Allison adındaki bir film yapımcısını davet eder. Kendisine sunulan teklifi kabul eden Allison, vakit kaybetmeden yola koyulur. Aynı çatı altında toplanan ekip, birlikte yemek yiyip, içip, sohbet etmeye başlar. Ancak üçü arasındaki ilişki, bir süre sonra onların beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalmasına neden olur.

    Filmde Aubrey Plaza'ya Christopher Abbot eşlik ediyor. 4 Aralık'tan itibaren Black Bear izleyicileriyle dijital olarak ve sınırlı sayıda sinemada buluşmaya başladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top