Hesabım
    Jason Momoa'dan, Kanser Hastası Genç Hayranına Aquaman Hediyesi!

    Jason Momoa, bir hayranına Trident of Neptune'ü gönderdi.

    Yıldız oyuncu Jason Momoa, kanser hastası genç bir hayranına gönderdiği hediyeyi sosyal medya üzerinden paylaştı. Momoa, Aquaman'de kullanılan orijinal üç dişli mızrağın bir replikasını Danny Sheeran isimli hayranına gönderdi. Sheeran'ın teslim aldığı hediyenin üzerinde Jason Momoa'ya ait olan "Seninle yunus balıklarına binmek için sabırsızlanıyorum Danny. Sevgiler, Aquaman amcan." yazısı bulunuyordu.

    DC Sinematik Evreni'nin en çok izlenen ve beğenilen filmlerinden Aquaman'in başrol oyuncusu Jason Momoa, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırmayı başardı. Kanserle mücadele eden genç hayranı Danny Sheeran'a bir Aquaman seti gönderen Momoa, "Harika bir genç olan Danny Sheeran'dan fotoğraflar paylaşmak istiyorum. Annesi Natalie bugün bana gönderdi. Danny için aksiyon figürleri ve oyuncakları bir araya getirdiği için Side Show Collectibles'dan Andy Smith'e ve üç dişli mızrak için Warner Bros'a teşekkür etmek istiyorum." sözlerini takipçileriyle paylaştı.

    Jason Momoa'nın son zamanlarda kanser hastası çocuklara moral amacıyla birçok hediye gönderdiği, çocukların yanında olmaya çalıştığı biliniyor. Oyuncu yakın zamanda Zack Snyder'ın Justice League dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca gelecek yıl HBO Max ve sinemalarda gösterime girecek olan Dune'un yıldızlarından biri olacak. Aquaman 2'nin ne zaman hayata geçirileceği şu an için bilinmiyor. Henüz prodüksiyon aşamasına geçilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top