Hesabım
    Sarah Michelle Gellar ve Selma Blair, "Cruel Intentions" Öpüşmesi Coronalandı!

    MTV Ödülleri'nden, Sarah Michelle Gellar ve Selma Blair'lı video paylaşıldı.

    Roger Kumble imzalı Cruel Intentions, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Çünkü MTV Ödülleri aracılığıyla Sarah Michelle Gellar ve Selma Blair'in filmde ve 2000 yılı MTV Ödül Töreni'nde yaptıkları öpüşme yeniden canlandırıldı. Ancak aralarına büyük bir corona engeli girdi. Canlandırılan sahnede oyuncuların arasına bir cam konuldu.

    Fransız roman Les Liaisons Dangereuses'ün Amerikan versiyonu olan Cruel Intentions, dönemine damgasını vuran filmlerden biri olarak yerini almıştı. MTV Film ve Televizyon Ödülleri, Cruel Intentions'ın yıllar sonra yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Cruel Intentions'a, ilk kez MTV'den ödül verildiği zaman takvimler 2000 yılını gösteriyordu. "En İyi Öpüşme" ödülü için sahneye Sarah Michelle Gellar ve Selma Blair çıkmıştı. İkilinin hem filmde yer alan, hem de törende yer alan öpüşmesi, son 20 yılda akıllarda kalan anlardan biri oldu. Şimdi ise bir videoyla öpüşmeleri yeniden canlandırıldı.

    1999 yapımı filmin konusu ise şöyleydi: Sebastian yakışıklı ve hali vakti yerinde bir gençtir. Kathryn ise onun üvey kardeşidir. Aralarında tuhaf bir ilişki olan ikili en az ilişkileri kadar tuhaf bir iddiaya tutuşurlar. Annette ikisinin de radarından kaçmayan güzel bir genç kızdır. Eğer Sebastian, bu genç kızı yatağa atmayı başarırsa iddiayı kazanacaktır ve üvey kardeşi Kathryn'i de yatağa atma ödülünü kucaklayacaktır. Kathryn ise Sebastian'ın olası başarısızlığında onun arabasına el koyacaktır. Cinsellik, tutku ve gerilimin bir anda yaşanacağı bir oyun başlayacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top