Hesabım
    Alfred Molina ve Doctor Octopus Geri Dönüyor!

    Popüler kötü adam, Spider Man'in yeni filminde geri dönecek..

    Alfred Molina, Spider Man evrenine geri dönüyor. Tobey Maguire’ın 2004 yapımı “Spider Man” devam filminde kötü Doktor Ahtapot'u canlandıran aktör, Tom Holland'ın liderliğindeki gişe rekorları kıran süper kahraman filminin üçüncü bölümünde rolünü yeniden canlandırıyor. Yaklaşan yeni macerada, birden fazla nesile sahip “Örümcek Adam” oyuncusunun yer alması bekleniyor.

    Jamie Foxx'un "The Amazing Spider-Man 2"de Andrew Garfield karşısında oynadığı kötü adam Electro olarak görüneceği bildirildi. Yeni “Spider-Man 3” ayrıca Marvel Sinematik Evren geçişlerini de içerecek. Benedict Cumberbatch, bir sonraki girişte Doctor Strange olarak görünecek. Yönetmen Jon Watts, senaryoyu Chris McKenna ve Erik Sommers'ın yazdığı üçüncü “Örümcek Adam” için geri dönüyor.

    Zendaya, Marisa Tomei ve Jacob Batalon, Holland'ın liderlik ettiği ilk iki “Örümcek Adam” filmindeki rollerini yeniden canlandırıyor. Sony, filmi 17 Aralık 2021'de piyasaya sürmeyi planlıyor. Spidey olarak Holland’ın ilk solo gezisi 2017’nin "Spider Man: Homecoming" filmiydi. 2019'daki "Spider-Man: Far From Home"da tekrar görünmeden önce önce birden fazla "Avengers" filminde rol aldı. İlk film, küresel olarak 880 milyon dolardan fazla gelir elde etti ve ikinci film daha da başarılı olarak 1 milyar doları aştı ve tüm zamanların en yüksek hasılat yapan “Örümcek Adam” filmi olarak yer alıyor.

    Holland, kırmızı ve mavi kıyafeti giymeden önce, Tobey Maguire, yönetmen Sam Raimi’nin beğenilen çizgi roman üçlemesinde, 2001-2007 yılları arasında Örümcek Adam'ı canlandırdı. Andrew Garfield daha sonra 2012'de Marc Webb'in yönettiği “The Amazing Spider-Man” ve 2014 devam filmindeki ayrı bir bölüm için rol aldı. Holland'ın karakteri, Disney'in sahip olduğu Marvel Sİnematik Evreni'nde görünen tek versiyondur.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top