Hesabım
    Tobey Maguire, Andrew Garfield, Emma Stone ve Kirsten Dunst, "Spider-Man 3"te!

    Spider-Man 3 kadrosuna beklenmedik isimler katıldı!

    Tom Holland'lı Spider-Man 3'ten herkesi şaşırtan gelişmeler resmi olarak açıklandı. Jon Watts'ın bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacağı filmin oyuncu kadrosuna eski Spider-Man Tobey Maguire, Andrew Garfield ve filmdeki partnerleri Kirsten Dunst ile Emma Stone katıldı. Spider-Man 3'ten gelen bu haberin ardından film, en çok beklenen süper kahraman yapımları arasında bir numaraya yerleşti.

    Spider-Man 3'ün kadrosuna daha önce eklenen isimler de şaşkınlık yaşatmıştı. The Amazing Spider-Man 2'den hatırladığımız Electro karakterine hayat veren Jamie Foxx ve 2000'lerin başında çekilen orijinal Spider-Man üçlemesinin Octopus'u Alfred Molina'yı Spider-Man 3'ye göreceğimiz kesinleşmişti. Şimdi ise Üç farklı Spider-Man serisinin üç farklı yıldızını ve partnerlerini bir arada göreceğimiz duyuruldu. Söylenenlere göre Andrew Garfield kesin olarak anlaşma imzaladı; ancak Tobey Maguire henüz görüşme aşamasında.

    Ayrıca Doctor Strange ve dolayısıyla Benedict Cumberbatch'i Spider-Man 3'te Tom Holland'ın yanında göreceğiz. İkili, filmin kötü adamı Electro'nun peşine düşecek. Zendaya ve Jacob Batalon da Spider-Man serisinde yer almaya devam edecek. Holland'lı Spider-Man filmleri üçüncü filmin ardından Marvel ile olan yolculuğuna son verecek. Sony, kendi Marvel evrenini yaratma aşamasında olduğu için karakter de yoluna Sony ile devam edecek. Yani son kez Spider-Man'i Doctor Strange ile ve eğer görme şansımız olursa başka Marvel Sinematik Evreni karakterleriyle görmüş olacağız.

    Sony, Marvel çatısı altında Venom serisini devam ettiriyor. Ayrıca Morbius, Madame Webb gibi birçok karaktere solo film çekileceği biliniyor. Solo filmi çekilecek tüm karakterler Spider-Man ile çizgi romanlarda ilişkili. Yani tüm kötülerin birleşeceği bir film görme ihtimalimiz de bulunuyor. Spider-Man 3'ü 17 Aralık 2021'de sinemalarda izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top