Hesabım
    Viggo Mortensen'li "Düşüş"ten Yeni Fragman!

    "Falling"den resmi fragman paylaşıldı.

    Viggo Mortensen'i partneriyle birlikte yaşayan eşcinsel bir adam olarak izleyeceğimiz Falling'den yeni bir fragman paylaşıldı. Toronto Film Festivali, Cannes Film Festivali, Sundance Film Festivali gibi prestijli festivallerde prömiyerini yapan Düşüş'ün fragmanında sürekli olarak geçmişinde yaşayan yaşlı bir adamın oğluyla olan kaotik ilişkisini izliyoruz.

    Falling, muhafazakar bir adam ve eşcinsel oğlunun hikayesini konu ediyor. John Peterson, eşi Eric ve evlat edindikleri kızları Monica ile birlikte Kaliforniya’da mutlu bir hayat sürer. Çiftçi olan babası Willis ise, John’un aile yapısından oldukça uzakta geleneksel bir dünyaya aittir. Willis, emekli olmasının ardından ailesi ile daha yakın olmaya karar verir ve oğlunun da daveti üzerine John’un yanına gider.

    Düşüş, dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Filmin oyuncu kadrosunda Green Book, Yüzüklerin Efendisi, Şark Vaatleri, Kaptan Fantastik gibi yapımların usta oyuncusu Viggo Mortensen'in yanı sıra baba rolüyle Lance Henriksen, John'un partneri Eric rolüyle Terry ChenLaura LinneyDavid Cronenberg gibi isimler yer alıyor.

    Falling, İngiltere'de 4 Aralık'ta sinemalarda izleyicileriyle buluşacak. Ülkemizde ise 19 Mart 2021 tarihinde gösterilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top