Hesabım
    Disney, "Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day"i Yeniden Çekecek!

    Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day, live-action olacak.

    Disney'in yeni duyurusuna göre Judith Viorst'un orijinal çocuk kitabı "Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day" live-action film olacak. 2014 yılında filmi çekilen kitabı senaryoya dönüştürecek isim bu kez Matt Lopez olacak.  Komedi türündeki aile filmi "Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day", Disney+'ta gösterime girmesi için yeniden çekilecek.

    Matt Lopez, orijinal kitapta bazı değişikliklere giderek "Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day" kitabını yeniden uyarlayacak. Yeni versiyon, Latin bir aile üzerinde nesilden nesile geçen bir hikaye ile ilerleyecek. Matt Lopez son olarak Warner Bros için Father of The Bride'ı kaleme almıştı. Lopez, kariyerine Disney Yazarlık Programı sayesinde Disney'de devam edecek. Disney ile birlikte yaptığı çalışmalar arasında Bedtime Stories, Race to Witch Mountain ve The Sorcerer’s Apprentice bulunuyor.

    Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day'in 2014 sinema uyarlamasının konusu şöyleydi: Alexander saçında bir sakızla uyanır ve gün boyunca başına gelen her şey daha da kötüye gidecektir. 11 yaşındaki Alexander gerçekten kötü bir güne uyanır ve şanssızlıklar birbirini mıknatıs gibi çeker. Sabah uyandığında, yatmadan önce çiğnediği sakızı saçına yapışmış halde bulur. Küçük kardeşi kaykaya basarak düşer ve bir yerlerini morartır. Okula giyeceği forması da sırılsıklam olunca Alexander bugünün hiç de iyi geçmeyeceğini anlar. Oysa gün daha yeni başlamıştır. İşin daha kötü yanı bu kötü günü yalnız kendisi değil, annesi, iş görüşmesine gidecek olan babası ve uzun zamandır beklediği sürücülük sınavına girecek olan ağabeyi de sonuna kadar bütün talihsizliğiyle yaşayacaklardır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top