Hesabım
    Gerard Butler'ın Yıldızı Olduğu "Greenland"den Fragman!

    Greenland'den resmi bir fragman yayınlandı.

    "Greenland: Son Sığınak" adıyla ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına geçecek olan Greenland'den yeni bir fragman paylaşıldı. Kendimizi distopik bir durumun içerisinde bulduğumuz Greenland'in fragmanında beklenmedik bir şekilde yaşanan gökyüzü olayının dünyaya etkilerinden sağ çıkmaya çalışan bir aileyi izliyoruz.

    Gerard Butler ve Morena Baccarin'in yıldızı olduğu filmin konusu ise şöyle: Greenland, büyük bir felaketten kurtulmak için mücadele eden bir ailenin hayatına odaklanıyor. Dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Dünyanın yok olmasına neden olabiliecek bir gök cismi gittikçe dünyaya yaklaşmaktadır. İnsanların kaçabilmesi için önlerinde sadece 48 saat vardır. Hayatta kalmak için zamana karşı yarışan evli bir çift, oğulları ile birlikte felaketten kurtulabilmek için Grönland’daki bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışır.

    Muhbir” ve “Shot Caller” filmleriyle adından söz ettiren Ric Roman Waugh Greenland'in yönetmen koltuğunda bulunurken “Toprak Altında”, “Sonsuzluk Ormanı” ve “Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum” gibi yapımlardan tanıdığımız Chris Sparling, filmin senaryosunu kaleme aldı. Waugh ve Butler, daha önce de Kod Adı: Angel filminde bir araya gelmişti. Filmin oyuncu kadrosunda Gerard Butler ve Morena Baccarin'in yanı sıra Scott Glenn, Andrew BachelorDavid Denman gibi isimler yer alıyor.

    Greenland'in geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak coronavirüs nedeniyle planlar gerçekleştirilemedi. Film, yurt dışında 18 Aralık'ta VOD olarak izleyici karşısına çıkacak. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top