Hesabım
    Iman Vellani'nin Canlandıracağı Ms. Marvel'ı Captain Marvel 2'de İzleyeceğiz!

    Marvel Sinematik Evreni'ne Ms. Marvel da katılıyor!

    Brie Larson'ın yıldızı olduğu Captain Marvel serisi ikinci filmle birlikte devam ediyor. Yeni paylaşılan bilgilere göre, filmde Marvel çizgi romanlarının sevilen karakterlerinden Ms. Marvel'ı da göreceğiz. Aynı zamanda dizisinin çekilmesi planlanan Ms. Marvel'ı Iman Vellani canlandıracak. Ayrıca Nia DaCosta filmin yönetmeni olarak konumlanacak.

    Marvel çizgi romanlarında ergenlik çağında olan Pakistanlı müslüman süper kahraman Ms. Marvel için sonunda oyuncu belirlendi. Gerçek adı Kamala Khan olan Ms. Marvel'ın dizisi de yakın zamanda hayata geçirilecek. Iman Vellani, hem dizide hem de Captain Marvel filminde karşımıza çıkacak. Marvel, eğer çizgi romanlardaki gibi karakteri Pakistanlı ve müslüman olarak karşımıza çıkarırsa bu durum evren için çeşitlilik açısından önem arz edecek. Captain Marvel 2'nin yönetmen koltuğuna yeni Candyman filmine Jordan Peele ile birlikte imzasını atan Nia DaCosta oturacak.

    Captain Marvel, Marvel Sinematik Evreni'nin en güçlü kahramanlarından biri. Avengers: Endgame'de bunun örneğini Thanos'un karşısına geçtiğinde görmüştük. Ancak Marvel'ın verdiği karar nedeniyle karakter, esas Avengers ekibi dağılmadan bir yıldıza dönüştürülmedi. Endgame'in ardından kapanan bir dönemle birlikte Captain Marvel'ın önplana çıkarılmaması için bir neden kalmadı. 2019 yılında izleyici karşısına çıkan Captain Marvel filmi dünya çapında 1.128 milyar dolar gişe hasılatı elde etmişti. İlk film, 1990'lı yıllarda geçiyordu ve Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşmesini izlemiştik.

    Captain Marvel 2 filmi ve Ms. Marvel dizisinin ne zaman gösterime sunulacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top