Hesabım
    Amy Adams, Enchanted Devamı "Disenchanted"da Rol Alacak!

    Amy Adams, Disney+ filmi Dischanted için anlaşma imzaladı.

    Amy Adams'ın yıldızı olduğu Enchanted'a devam filmi geliyor! Disney'in yeni açıklamasına göre Disenchanted adını alan devam filminin yıldızı bir kez daha Amy Adams olacak. Disenchanted'ın Disney+ üzerinden izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    Giselle karakterini canlandırarak Enchanted'da rol alan yıldız oyuncu Amy Adams, Disenchanted'da da aynı karakterle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Filmin yönetmen koltuğuna Emmy adaylığı bulunan Adam Shankman yerleşecek. Shankman'ı Hocus Pocus 2, Hairspray, Rock of Ages gibi yapımlardan tanıyoruz. Disenchanted'ın senaryosunu Rita Hsiao, Jessie Nelson, J. David Stem ve David N. Weiss hazırlıyor. Senaryoda Bill Kelly'nin Enchanted için yarattığı karakterler kullanılacak.

    2007 yılında çekilen Enchanted filmi dünya çapında 340.5 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Filmde Amy Adams'a Patrick DempseyJames Marsden, Timothy SpallIdina Menzel, Susan Sarandon gibi isimler eşlik ediyordu. Orijinal filmin diğer oyuncularının Disenchanted'da yer alıp almayacağı bilinmiyor. Enchanted'ın konusu ise şöyleydi: Masallar her zaman gerçek olmaz ne yazık ki. Peri masalının göz kamaştıran hayal dünyasında mutlu mesut yaşayan kötü ruhlu kraliçe Giselle’i üzecektir. Hiçbir şey önceki gibi değildir. Giselle, ansızın sonsuza dek mutluluk kavramının ötesine savrulur. Yeni çevresinde zorluklar ve kötülükler vardır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top