Hesabım
    Jennifer Lopez'li "Shotgun Wedding", Amazon'da İzleyici Karşısına Çıkacak

    Amazon, Shotgun Wedding'in dağıtım haklarını devraldı.

    Aksiyon ve komedi türünde olması beklenen Shotgun Wedding ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Jennifer Lopez ile Armie Hammer'ın başrolünü paylaşacağı Shotgun Wedding'in dağıtım hakları Amazon'a devredildi. Bu kararın ardından filmin Amazon Prime üzerinden izleyici karşısına geçmesi bekleniyor.

    Lionsgate'in geliştirdiği aksiyon komedisi Shotgun Wedding için geçtiğimiz haftalarda harekete geçilmişti. Amazon, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Avustralya, Kanada gibi ülkelerde Shotgun Wedding'in dağıtımını üstlenecek. Amerika'da ise yetkili şirket Lionsgate olmaya devam edecek. The Punisher dizisinin yanı sıra Sihirbazın Çırağı filmiyla tanıdığımız Jason Moore, Shotgun Wedding'in yönetmen koltuğuna oturacak.

    Filmde Jennifer Lopez, Darcy'yi; Armie Hammer ise Tom'u canlandıracak. Darcy ve Tom'un aileleri düğünleri için bir araya gelmek durumundadır. Aileler her ne kadar sevecen olsalar da inatçı ve bildiklerini okuyan türdenlerdir. Bu durum da kutlama için tehdit oluşturmaktadır. Ancak bir anda düğün konuklarından biri rehin alınır ve ortalık aksiyon filmlerine döner. Darcy ve Tom, sevdiklerini korumak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır. Ama bundan önce birbirlerini öldürmemeleri gerekmektedir.

    Mark Hammer ve Liz Meriwether'ın senaryosunu kaleme aldığı Shotgun Wedding'in prodüksiyonuna 2021 yılının ilk aylarında başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top