Hesabım
    Adrien Brody, Gizem Temalı Bir Cinayet Filminde Başrollerden Biri Olacak

    Adrien Brody'nin yeni projesi belli oldu.

    Oscarlı oyuncu Adrien Brody'nin yeni film projesi bir suç filmi olacak. Henüz adı belli olmayan gizem türündeki cinayet filmi için Brody ile Searchlight arasında anlaşma imzalandı. Açıklamalara göre bu filmle birlikte 1950'li yıllara gidilecek.

    Yıldız oyuncularla donatılan yeni Searchlight film projesine katılan yeni isim Adrien Brody oldu. Piyanist, Büyük Budapeşte Oteli, Detachment, Paris'te Gece Yarısı gibi yapımların yıldızı Brody, Hollywood'un kara listesinde bulunan yönetmen Leo Köpernick'e hayat verecek. Hollywood'u arka fonuna alacak olan cinayet filmi, 1950'li yılların Londra'sına gidecek. Başarısız bir film yapımcısı, West End'de oynanan popüler bir tiyatro oyununu filme uyarlamak istiyordur. Ancak ekipten birkaç kişinin cinayete kurban gitmesiyle birlikte ortalık karışır. Hayattan bıkmış dedektif Stoppard ve dedektifin hevesli çaylak yardımcısı Constable Stalker, kendilerini adeta bir polisiye romanının içerisinde bulur. Londra'nın görkemli tiyatro dünyasına ve yeraltının kirli dünyasına adımını atarlar.

    Filmde Stoppard'a Moon, Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Fosse/Verdon gibi yapımların ödüllü oyuncusu Sam Rockwell hayat verecek. Constable Stalker'ı ise Brooklyn, Atonement, The Lovely Bones, Little Women gibi yapımların yıldızı Saoirse Ronan canlandıracak. Ayrıca henüz açıklanmayan bir rolle David Oyelowo da filmde yer alacak. Goodbye Christopher Robin ve Absolutely Fabulous: The Movie ile tanınan Damian Jones, filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Disney bünyesindeki Searchlight'ın proje için ne zaman harekete geçeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top