Hesabım
    Sundance Film Festivali'nin 2021 Seçkisi Açıklandı!

    Seçkide bir Türk yapımı kısa film de bulunuyor.

    Her yıl bağımsız filmlerin en iyi temsilcilerine yer verilen Sundance Film Festivali'nin 2021 seçkisi resmi olarak açıklandı. Seçkide başarılı oyuncu Robin Wright'ın yönetmenlik denemesinin ilk ürünü Land ve Rebecca Hall'un yönettiği ilk film Passing de bulunuyor. Hall'un filminin yıldızı olarak Tessa Thompson'ı ve Ruth Negga'yı izleyeceğiz.

    Ayrıca 2021'nin Sundance Film Festivali'nde Türkiye Sineması'ndan bir kısa film göreceğiz. Görülmüştür filminin başarılı yönetmeni Serhat Karaaslan'ın imzasını attığı Suçlular, Sundance'in Short kategorisinde gösterime sunulacak. Sundance Film Festivali'nin direktörü Tabitha Jackson, 2021 Sundance programı hakkında şu sözleri sarf etti: "Olasılıklarla dolu yeni bir bölüme geçtik. Bu yılın getirdiği tüm zorluklara karşın bağımsız sinemayı, vizyon sahibi sanatçıları, eşsiz bakış açılarını ve sizi, maceracı izleyicilerimizi kutlamamızı hiçbir şey engelleyemez."

    Sundance Film Festivali 28 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak. Festival biletleri 7 Ocak tarihinde satışa sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top