Hesabım
    Naomi Ackie, "I Wanna Dance With Somebody"de Whitney Houston'ı Canlandıracak!

    Whitney Houston biyografik filminin başrolü belli oldu.

    Birkaç ay önce çekileceği duyurulan Whitney Houston biyografik filmi I Wanna Dance With Somebody'nin başrolünde yer alacak oyuncu resmi olarak açıklandı. Biyografinin başrolü, Star Wars: The Rise of Skywalker'ın yıldızı Naomi Ackie'ye emanet edildi. Houston'ın yaşamı daha önce de filme ve belgesele konu olmuştu.

    2012 yılında yaşamını yitiren ve kariyeri boyunca sesini tüm dünyaya duyurmayı başaran müzisyen Whitney Houston'ın yaşamı, I Wanna Dance With Somebody'ye konu oluyor. Müzik hayatında 6 Grammy ödülüne, 16 Billboard Müzik ödülüne, 22 Amerikan Müzik ödülüne, ve 2 Emmy ödülüne layık görülen Houston'ı, biyografik filminde Naomi Ackie canlandıracak. Oyuncu, kariyerindeki ilk önemli rolünü 2016 yılında Lady Macbeth ile canlandırmıştı. Oyuncu, Lady Macbeth ile British Independent Ödülleri'nden; The End of The F***ing Word ile BAFTA'dan ödüle layık görülmüştü. Son olarak Steve McQueen imzalı Small Axe'in bir bölümünde Ackie'yi izleme şansı yakaladık. Yıldızı gittikçe yükselen oyuncu, bu kez Whitney Houston'a hayat verecek.

    Whitney Houston biyografisi I Wanna Dance With Somebody'nin senaryosunu The Theory of Everything, The Two Popes gibi önemli yapımlarla tanınan Anthony McCarten kaleme aldı. Yönetmen Stella Meghie, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Whitney Houston'a hayat verilebilmesi için yaptığımız araştırmalara bu yıl geçtiğimiz yıldan daha fazla zaman ayırdık. Naomi Ackie bu sürecin her aşamasında bizi etkiledi."

    Müzisyenin yaşamı daha önce Whitney filmine ve Whitney: Can I Be Me belgeseline konu olmuştu. Şimdi ise bir kez daha yaşamı masaya yatırılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top