Hesabım
    Ben Wheatley İmzalı Korku Filmi "In The Earth"ten Teaser!

    Sundance seçkisinde yer alan In The Earth'ten bir teaser paylaşıldı.

    Başarılı yönetmen Ben Wheatley'nin yeni filmi In The Earth'ten online bir teaser paylaşıldı. Wheatley, Kill List ile deneyim sahibi olduğu bir tür olan korkuyu arkaplanına alarak In The Earth'ü hayata geçirdi. In The Earth aynı zamanda Sundance Film Festivali'nin 2021 seçkisinde yer alarak Ocak ile Şubat ayları arasında izleyici karşısına çıkacak.

    Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs döneminde bir virüsü konusunun odağı yapan In The Earth'ün konusu ise şöyle: Kötü etkileri olan bir virüs dünyaya yayılmıştır. Virüse çare aranıldığı sırada bir bilim insanı ve bir keşifçi, rutin ekipman çalışması için ormanın derinliklerine iner. Gece boyunca karanlığın kalbine yaptıkları bu yolculukta, kendilerini beklenmedik durumların içinde bulurlar.

    In The Earth'ün oyuncu kadrosunda Game of Thrones, Yesterday, Love Wedding Repeat gibi yapımların tanınan yüzü Joel Fry; I Daniel Blake ve Polar Bear gibi filmlerden tanıdığımız Hayley SquiresReece ShearsmithEllora TorchiaMark Monero gibi isimler bulunuyor. Filmin teaser'ında pek bir bilgi verilmiyor. Ben Wheatley, In The Earth'ü hem yazdı, hem de yönetti. Yönetmenin şu anda prodüksiyon öncesi aşamasında olan Freak Shift, Tomb Raider 2, Meg 2 filmleri bulunuyor.

    In The Earth, önümüzdeki ayın sonunda Sundance Film Festivali kapsamında izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top