Hesabım
    Frank Grillo Başrollü Western Filmi "No Man's Land"den Fragman!

    Modern western filmi No Man's Land'den fragman paylaşıldı.

    Jake Allyn ve Frank Grillo'nun yıldızı olduğu western filmi No Man's Land'den yeni bir fragman paylaşıldı. IFC Films bünyesindeki ve Conor Allyn yönetmenliğindeki No Man's Land'in fragmanında Teksas'ın Amerika sayılmadığı insanların arasına konuk oluyoruz. Modern dönem western filmi No Man's Land, Meksika ve Teksas sınırında yaşanan gerçek olaylardan ilham alınarak çekildi.

    Walk, Ride, Rodeo, Java Heat gibi western filmleriyle ün yapan yönetmen Conor Allyn'in yönetmen koltuğuna oturduğu No Man's Land'in konusu ise şöyle: Film, yasa dışı kanun infazcısı olarak devriye gezen bir baba-oğula odaklanıyor. Jackson Greer (Jake Allyn) kazara göçmen bir çocuğu öldürdüğünde işler sarpa sarmaya başlar. Jackson’ın babası (Frank Grillo) suçu üstlenmek ister ancak Jackson at sırtında Meksika’ya giderek “kaçak bir göçmen” olur. Teksas Korucuları ve Meksika federalleri tarafından takip edilen Jackson, öldürdüğü çocuğun intikam dolu babasından (Jorge Jimenez) af aradığı kutsal bir yolculuğa çıkar. Jackson bu süreçte, nefret etmesi öğretilen topraklara aşık olacaktır.

    Marvel'da Crossbones olarak tanıdığımız Frank Grillo ve Jake Allyn'in başrolünü paylaştığı No Man's Land'in oyuncu kadrosunda Andie MacDowell, George LopezJorge A. Jimenez, Esmeralda Pimentel gibi isimler bulunuyor. Teksas'ın farklı bir yüzünü gösteren No Man's Land 22 Ocak'ta sinemalarda ve VOD olarak gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top