Hesabım
    Jason Isaac'in Yıldızı Olduğu "Skyfire"ın Fragmanı Yayında!

    Simon West'in yeni aksiyon filmi Skyfire'dan fragman paylaşıldı.

    Screen Media Films'in bünyesinde bulunan Simon West imzalı Skyfire filminden bir fragman paylaşıldı. Golden Globe'lu oyuncu Jason Isaacs ile Skyscraper'dan tanıdığımız Hannah Quinlivan'ın başrolünü paylaştığı Skyfire'ın fragmanında Çin'de milyonlarca turistin ziyaret ettiği volkanik bir bölgeye gidiyoruz ve yanardağ işleri bir hayli karıştırıyor.

    Aksiyon türündeki Skyfire'ın konusu ise şöyle: Tianhuo Adası, Pasifik'in volkanik kuşağının ortasında yer almasaydı, gerçek bir doğal cennet olurdu. Ada şu anda açgözlü iş adamı Jack Harris tarafından inşa edilen, dünyanın tek yanardağ tema parkı ve tatil beldesine ev sahipliği yapmaktadır. Bir volkanik uyarı sistemi icat eden genç bir bilim insanı olan Meng Li, gelecekte yaşanacak ölümleri önleyebileceğini umarak annesinin trajik bir şekilde öldüğü adaya döner. Bu sırada bir süredir uykuda olan yanardağ hareketlenmeye başlar. Büyük bir kaosun patlak vermesinin ardından insanlar adadan kaçabilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

    Etkileyici bir felaket filmi olarak görülen Skyfire'ın yönetmenliğini Tomb Raider, The General's Daughter, Con Air, Mechanic gibi yapımlarla tanınan Simon West üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Harry Potter serisinin başarılı oyuncusu Jason Isaacs'in yanı sıra Xueqi Wang, Hannah Quinlivan, Shayn Dou, Liang Shi ve Alice Rietveld yer alıyor. Film doğrudan 12 Ocak 2021 tarihinde VOD olarak izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top