Hesabım
    Gençlik Filmi "Revenge of The Nerds" Yeniden Çekiliyor!

    Revenge of The Nerds planları için harekete geçildi.

    1984 yapımı gençlik filmi Revenge of The Nerds, bütün asosyal ve dışlanmış gençlerin intikamının alınması üzerine geri dönüyor! İlk duyurusu 2006 yılında yapılan Revenge of The Nerds yeniden çekimi için geçen yılların ardından yeniden harekete geçildi. İlk planlara göre Adam Brody'nin filmin başrolünde yer alması planlanıyordu. Ancak geçen 14 yıl, oyuncularda değişiklik yapılmasını gerektiriyor.

    2006 yılında yapılan planlarda Revenge of The Nerds'ün neredeyse tüm detayları belirlenmişti. Atlanta'da bulunan Emory Üniversitesi çekim mekanı olarak seçilmişti. Şimdi ise her şeyin değişecek olmasıyla birlikte Seth MacFarlaneKeith Lucas ve Kenny Lucas yepyeni bir Revenge of The Nerds'ü hayata geçirmek istiyor. Keith Lucas ve Kenny Lucas'ın yanı sıra senaryoda Alex Rubens'in imzası bulunacak. Film, günümüz inek öğrencilerinin gözüncen ergen olmayı anlatacak.

    Orijinal Revenge of The Nerds'ün oyuncu kadrosunda Robert CarradineAnthony EdwardsTed McGinley ve Bernie Casey bulunuyordu. Filmin konusu ise şöyleydi: Dışlanmış ve asosyal olan Gilbert ile Lewis Addams Koleji'ndeki ilk senelerine başladıklarında onları bekleyen üst sınıf zorbalarıyla da kısa sürede tanışmış olurlar. Alpha Beta kardeşliğinin onlara yaptıkları zorbalık, ikilinin yanlışlıkla kardeşliğin evini yakmasıyla daha da güçlü bir hale gelir. Her şey yeterince kötü değilmiş gibi Lewis, okulun spor yıldızının kız arkadaşı Betty Childs'a aşık olur. Kısa sürede aralarına katılan yeni arkadaşları Booger ve Pointdexter'la birlikte kendilerini savunabilmek için bir kardeşlik kurmaları gerektiğine karar verirler. Peki gerçekten bir şeyleri değiştirme şansları var mıdır?

    Yönetmen kardeşler Keith ve Kenny Lucas'ı 22 Jump Street, Judas and The Black Mesiah gibi yapımlardan tanıyoruz. İkili yakın zamanda Phil Lord ve Christopher Miller ile birlikte henüz adı belli olmayan bir projeyi hayata geçirilecek. Revenge of The Nerds'ün ise ne zaman çekileceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top