Hesabım
    Korku Türündeki Yeniden Çekim "Wrong Turn"den Fragman!

    Wrong Turn yeniden çekildi!

    Mike P. Nelson'ın imzasını atarak uyarladığı korku türündeki Wrong Turn'den bir fragman paylaşıldı. 2003 yapımı Eliza Dushku'nun başrolünde yer aldığı Wrong Turn'ün yeniden çekimi olan filmin fragmanında dağlık bir bölgeye gidiyoruz. Fragmana bakılırsa, geziye çıkan insanların başına gelmeyen kalmıyor. Herkesin farkında olduğu, ama kimsenin bahsetmediği sıra dışı olaylar, grubun etrafını çeviriyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Wrong Turn, dağ gezisi yapmak için yola koyulan 6 arkadaşın başlarına gelenleri konu ediniyor. New York'ta yaşayan altı arkadaş, Batı Virginia Dağları'nda yürüyüş yapmak için yola koyulur. Grubun eğlenceli geçen yürüyüşleri, yıllarca dağlarda yaşayan ve The Foundation olarak bilinen vahşi bir tarikata rastlamalarıyla yerini korku dolu anlara bırakır.

    Wrong Turn'ün oyuncu kadrosunda Charlotte Vega, Adain Bradley, Bill Sage, Emma Dumont, Dylan McTee, Daisy HeadTim DeZarn ve Matthew Modine yer alıyor. 2003 yapımı filmde yer alan Jesse karakteri Jen'e dönüşüyor. Jen'i Vega canlandırırken, babasına Matthew Modine hayat veriyor. Wrong Turn, Saban Films bünyesinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Diğer Wrong Turn filmlerinin senaryosunu kaleme alan Alan B. McElroy, 2020 versiyonuna da imzasını atıyor.

    Saban Films'in kararına göre Wrong Turn bir geceliğine sinemalarda gösterilecek. Bu gösterimin tarihi ise 26 Ocak 2021 olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top