Hesabım
    Frances McDormand, Miriam Toews'ın İstismar Konulu Kitap Uyarlamasında Başrol Olacak!

    Frances McDormand'ın yeni projesi belli oldu.

    Nomadland ile adından bolca söz ettiren Oscarlı oyuncu Frances McDormand'ın yer alacağı yeni film projesi resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre Miriam Toews'ın 2018 yılında raflarda kendine yer bulan kitabı Women Talking, beyaz perdeye uyarlanacak. Din ve cinsel istismar konularını ele alan Women Talking'in başrolünde Frances McDormand yer alacak. Aynı zamanda oyuncu, filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Three Billboards Ebbing Missouri ile Oscar ödülünün sahibi olan başarılı oyuncu Frances McDormand'ın yeni filmi Women Talking olacak. Filmin yapımcılığını McDormand'ın prodüksiyon şirketi Hear/Say Productions ile Brad Pitt'in prodüksiyon şirketi Plan B üstlenecek. Ayrıca Women Talking, MGM Pictures bünyesinde geliştirilip sinemalarda kendine yer bulacak.

    Women Talking'in yönetmenliğini Stories We Tell, Take This Waltz, Away From Her gibi yapımlarla tanıdığımız yönetmen ve oyuncu Sarah Polley üstlenecek. Women Talking, kadınların tutsak gibi yaşadığı dindar bir koloniyi odağına alacak. Kadınların dinlerine dair inancı ve umudu, kolonilerindeki erkekler tarafından uğradıkları cinsel saldırılar nedeniyle yıkılmaya başlayacaktır.

    Frances McDormand'ı yakında The French Dispatch ve The Tragedy of Macbeth filmlerinde izleyeceğiz. Oyuncunun Chloe Zhao ile birlikte çektiği Nomadland filmi ise eleştirmenlerden çok yüksek notlar aldı. Filmin Oscar'da yarışacağı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top