Hesabım
    Daisy Ridley ve Tom Holland'lı "Chaos Walking"den Yeni Klip!

    Chaos Walking'den bir klip paylaşıldı.

    Başarılı yönetmen Doug Liman'ın imzasını attığı ve uzun süredir izleyici karşısına geçmesi beklenen Chaos Walking'den bir klip paylaşıldı. Klipte hiçbir kadının bulunmadığı bir gezegene adımını atan Viola'nın karşılaştığı Todd'un düşüncelerini okumasına tanıklık ediyoruz.

    Başrolünü Tom Holland ve Daisy Ridley'nin paylaştığı filmin konusu ise şöyle: Todd Hewitt, insanlık için yeni bir umut olan "Yeni Dünya"nın uzak bir gezegeninde yaşamaktadır. İnsanlık için yeni bir umut olması beklenen "Yeni Dünya", "Noise" adı verilen bir virüs sebebiyle cehenneme döner. Bu virüs ile herkes birbirinin düşüncelerinden parçaları görebilmektedir. Bu virüs pek çok kişiyi getirdiği sonsuz gürültü sebebiyle deliliğe sürüklemiştir. Ancak günün birinde Todd çok önemli bir keşif yapar; Viola isimli bir genç kızla karşılaşır. Viola'nın yanında virüs etkisiz hale gelmektedir. Bu birbirleri ile pek de alakası olmayan ikili, keşfedilmemiş bir gezegende tehlikeli bir maceraya girerler. Tüm düşüncelerin duyulduğu, tüm hareketlerin görüldüğü bu çevrede kaçmaya ve saklanmaya çalışan Todd ve Viola, geride bıraktıkları hayatları ve yeni dünyaları hakkında birçok gerçeği öğreneceklerdir...

    Edge of Tomorrow'un usta ismi Doug Liman'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Chaos Walking'in oyuncu kadrosunda Holland ve Ridley'nin yanı sıra Fantastic Beasts 3'te Johnny Depp'in yerine geçecek olan Mads Mikkelsen; Demian BichirRay McKinnonNick JonasDavid OyelowoKurt SutterCynthia Erivo gibi önemli isimler bulunuyor. Patrick Ness'in 2008 yılında okuyucu karşısına çıkan The Knife of Never Letting Go kitabından uyarlanan Chaos Walking'de Tom Holland'ı Todd Hewitt olarak izleyeceğiz. 

    Chaos Walking'i 22 Ocak 2021 tarihinde sinemalarda göreceğiz. Ancak ülkemizde o tarihte sinemaların açık olup olmayacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top