Hesabım
    The Gray Man'in Kadrosuna Jessica Henwick ve Wagner Moura Katıldı

    Russo Kardeşler'in yeni filmi "The Gray Man"in oyuncu kadrosu genişliyor.

    Yıldız oyuncular Ryan Gosling ile Chris Evans'ın başrolünü paylaşacağı "The Gray Man"in oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi. Yeni neslin kariyeri gittikçe yükselen oyuncularından Jessica Henwick ve Narcos'un yıldızı Wagner Moura, The Gray Man'in oyuncu kadrosuna katıldı.

    Netflix orijinal filmi The Gray Man için yüksek profilli bir oyuncu kadrosu oluşturuluyor. Avengers filmlerinin başarılı yönetmenleri Joe ve Anthony Russo'nun yönetmenliğini üstleneceği The Gray Man'in kadrosuna Matrix 4'ün başrolü olması planlanan Jessica Henwick ile Narcos dizisinin yıldızı Wagner Moura katıldı. Ayrıca Julia Butters ve Bollywood yıldızı Dhanush, The Gray Man'de yer alacak. Yenetekli oyuncu Ana De Armas, geçtiğimiz haftalarda The Gray Man için anlaşma imzalamıştı. Oyuncuların filmlerdeki rolleri hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

    Russo Kardeşler'in yaptığı açıklamaya göre çekimlere 2021'in Ocak ayı içerisinde Los Angeles'ta başlanacak. Ardından da bahar aylarında çekimlerin devamı için Avrupa'ya geçilecek. Filmde Ryan Gosling Court Gentry'ye Chris Evans ise Lloyd Hansen'a hayat verecek.

    Mark Greaney'nin 2009 yılında kaleme aldığı kitaptan uyarlanacak olan The Gray Man'in konusu ise şöyle: CIA ajanı Court Gentry, sessiz ve profesyonel suikastleriyle yaşayan bir efsaneye dönüşmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avlayandan avlanana dönüşür. Court Gentry'nin kendine kurulan komployu açığa çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisinin hayatını kurtarmaya çalışan Gentry, eş zamanlı olarak kendi ailesinin emniyette olmasını da sağlamak zorundadır.

    The Gray Man, yıllar önce Brad Pitt ve James Gray işbirliğiyle hayata geçirilmeye çalışılmıştı. Russo Kardeşler filmi ikiliden devraldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top